Apple Keynote live blog/Stream in foto’s

Zoals de meeste van jullie wel weten was er op woensdag 7 maart 19:00 uur Nederlandse tijd een persconferentie over de aankondiging van een nieuw Apple product. De presentatie is momenteel afgelopen. Hieronder is een overzicht van de keynote te vinden. De foto’s zitten niet allemaal op volgorde.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De nieuwe iPad?

Vanavond tijdens het Apple event heeft Apple de volgende generatie iPad onthuld op een event in San Francisco. De nieuwe iPad heeft de beschikking over een nieuwe processor genaamd A5X, 4G-connectiviteit, een retina-scherm met HD-resolutie van 2048×1536 pixels en een nieuwe camera.

Om te beginnen is het ontwerp en het design van de nieuwe iPad ongewijzigd gebleven, maar alles bij elkaar heeft deze nieuwe iPad dus wel flink wat betere specificaties dan zijn voorganger. Wat de meesten mensen opviel is dat er geen naam werd aangekondigd, We gaan ervan uit dat de iPad gewoon iPad heet of The new iPad. Waarschijnlijk word dit later nog bekend.

Het scherm

Apple heeft voor de nieuwe iPad een flink verbeterd scherm. De nieuwe iPad maakt namelijk gebruikt van een retina display waardoor het contract, de kijkhoek en de kleuren nog beter zullen zijn dan bij de vorige iPads. het formaat van de iPad is namelijk ongewijzigd, dit blijft 9,7 inch. Retina-schermen.

Ook zit er in de iPad een nieuwe processor, de A5X-chip, dit is een upgrade van de A5-chip die in de iPad 2 is te vinden. Het is een dual-core model en is volgens Apple twee keer zo sterk in het grafische werk dan zijn voorganger de ipad, en de ipad2. Er is een krachtige processor nodig om zo’n retina scherm te ondersteunen. Maar wij zijn er van overtuigd dat dit allemaal goed komt.

Apple heeft er ook voor gekozen om de camera van nieuwe iPad te vervangen door een 5 Megapixel model. Deze is hiermee een stuk beter dan zijn voorganger en is nu ook in staat om video’s op te nemen in 1080p, oftewel HD-resolutie.

prijs en opslag

De prijs en opslagcapaciteit van de nieuwe iPad is ongewijzigd, er verschijnt net zoals de vorige iPad een 16GB, 32GB en 64GB variant. De 16GB variant begint bij 499 dollar met alleen. Ook gaat de iPad 2 nog gewoon door met de verkoop deze gaat de winkels uit voor 399 dollar 100 euro goedkoper dan normaal. De nieuwe iPad zal vanaf vanavond te pre-orderen zijn via de website van Apple en vanaf 23 maart is de iPad ook daadwerkelijk in de Nederlandse winkels te vinden.

Vorig artikelApple maakt oudere iPhone trager
Volgend artikel15 Maart update 4.0 ICS Samsung Galaxy SII

4 REACTIES

  1. @ JayDude… gewoon een HP met WIndows. Goedkoper.. meer en sneller…
    Of bouw het zelf. Nog sneller en nog goedkoper.

    • Daar heb je zeker 1 punt ook kan je met Windows gewoon veel meer kwa optie’s en het kost gewoon een paar 100 euro minder. design is wel mooier van Apple maar daar betaal je ook de hoofdprijs voor (:

  2. Maar helaas nog steeds geen nieuwe MacPro. Het wordt erop of eronder voor hardcore Motion Graphics designers. Een Mac Pro met Thunderbolt, of toch maar een HP met Windows. Want Op een iMac met spiegelscherm werken is niet fijn, laat staan 3d renderen op zo’n huiskamercomputer…

  3. Apple heeft weer iets uitgebroed in het geheim. De geruchten worden steeds consistenter, en helaas verwacht ik daar door niks spectaculairs. Maar ik ga zeker kijken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in