15 Maart update 4.0 ICS Samsung Galaxy SII

Er gaan al een tijdje geruchten over een 4.0 ICS update voor de Samsung Galaxy SII. Eerder werd al aangegeven dat deze in maart uitgebracht gaat worden. Gelukkig is er nu voor het eerst een officieel teken van samsung te horen. Samsung Mobile Israel heeft aangegeven dat de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) gepland staat voor 15 maart. De update geldt voor alle varianten van de Samsung Galaxy S II, zowel unlocked als versies van operators.

Dit is goed nieuws voor de Samsung gebruikers die een unlocked versie van de Samsung Galaxy SII gebruiken, De update is voor alle toestellen beschikbaar. Er zijn al gelekte ICS-roms voor de Samsung Galaxy S II beschikbaar, die aantonen dat Samsung hard aan het werk is om de update klaar te stomen voor een officiële lancering.

[toggle title=”Samsung Israël melde het volgende bericht:”]We promised we were working on it. You waited patiently. And on 15 March it’ll arrive: Android version 4, ICS, to tens of thousands of GALAXY S II devices purchased from cellular companies in the country or directly from us. We are very excited for the launch, hope you are too[/toggle]

Vorig artikelApple Keynote live blog/Stream in foto’s
Volgend artikelApple maakt top 25 beste apps bekend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in