Xiaomi Redmi 9 serie verkrijgbaar in Nederland

Xiaomi heeft vorige maand laten weten dat de populaire Redmi 9 serie ook naar Nederland komt. Het gaat hierbij om de smartphones; Redmi 9, Redmi 9A en de Redmi 9C. Inmiddels zijn de smartphone regelmatig verkrijgbaar, al is de voorraad nog beperkt. 

Het eerste toestel is de Redmi 9. Deze smartphone heeft een 6,53 inch Full-HD+ beeldscherm met een MediaTek Helio G80 chipset. Verder beschikt de smartphone over 3/4GB aan RAM en 32/64GB aan opslagcapaciteit. Ook is er een 5020mAh accu aanwezig met een capaciteit van 18W voor het opladen.

De Redmi 9 heeft een quad-camera met een 13 MP hoofdcamera, ultrabreedhoeklens, dieptesensor en een macrolens. Het toestel komt op de markt voor 149 euro, hiervoor krijg je 3GB+32GB. De duurdere variant zal verkocht worden voor 169 euro en beschikt over 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslag.

Redmi 9A

Het goedkoopste model van de serie is de 9A. Deze Xiaomi smartphone beschikt over een 6,53-inch HD+ beeldscherm en bevat een Helio G25 processor met 2GB en 32GB aan opslag.

Beschikbaarheid

Xiaomi heeft laten weten dat de smartphones naar Nederland komen. Echter is de voorraad nog beperkt en zijn ze minimaal te bestellen. Het lijkt erop dat de beschikbaarheid in de komende weken/maanden weer verder zal toenemen. De smartphone heeft een 5000 mAh accu met 10W opladen.

Vorig artikelGoogle komt op 3 augustus met nieuwe Google Pixel 4a smartphone
Volgend artikelTesla werkt aan kleinere Cybertruck gericht voor Europese markt