Livestream Formule 1 Grand Prix van Spanje 16 augustus 2020

Dit weekend is de Formule 1 gericht op de Grand Prix van Spanje in Barcelona. De race zal om 15:10 starten en is uiteraard te volgen via Ziggo en verschillende livestreams en online diensten. Max Verstappen zal vanaf een 3e positie starten. 

Na het succes voor RedBull vorige week richt Max Verstappen zich nu op een race in Barcelona. Op het Circuit de Catalunya zal de temperatuur weer flink toenemen waardoor er mogelijk problemen aanstaan bij Mercedes, net zoals vorige week.

Formule 1 live

Op zondag  16 oktober om 15:10 staat de Grand Prix van Spanje op de planning. De race zal gereden worden op het circuit van Barcelona. De race volgen in Nederland of vanaf je vakantieadres is via verschillende manieren mogelijk.

Live kijken

Indien je beschikt over een Ziggo abonnement is de race eenvoudig te volgen via Ziggo Sport Totaal. Ook via de Ziggo app is het eenvoudig om live te race te volgen. Ziggo Sport is vanuit Nederland te bereiken via kanaal 14. Wanneer je niet beschikt over een abonnement is het mogelijk om de Formule 1 live te volgen via een losse wedstrijd aankoop.

F1 TV is de officiële dienst welke streaming mogelijkheden heeft.  Een abonnement op F1 TV kost 7,99 euro per maand. Voordeel is dat er meerdere camera standpunten beschikbaar zijn.

De Grand Prix van Spanje start live om 15:10. Naast Ziggo Sport is de race ook te volgen op RTL Duitsland.

Gratis kijken/ livestream?

Uiteraard is het mogelijk om de race van live te kijken via verschillende kanalen, waaronder via een livestream.

Vorig artikelCoronaMelder-app vanaf maandag voor iedereen te downloaden, maar nog niet functioneel
Volgend artikelXiaomi Mi 10 Ultra komt niet naar de Benelux