Gratis livestream Formule 1 Grand Prix van België 30 augustus 2020

Dit weekend staat de Grand Prix van België op het programma. De race start om 15:10 Nederlandse tijd en zal gehouden worden op het spa francorchamps circuit. Max Verstappen start vanaf een 3e positie. Het is vooral afwachten of het droog blijft op het circuit, de kans op regen is behoorlijk aanwezig. 

Formule 1 live

Op zondag  30 oktober om 15:10 staat de Grand Prix van België op de planning.  De race volgen in Nederland of vanaf je vakantieadres is via verschillende manieren mogelijk.

Live kijken

Indien je beschikt over een Ziggo abonnement is de race eenvoudig te volgen via Ziggo Sport Totaal. Ook via de Ziggo app is het eenvoudig om live te race te volgen. Ziggo Sport is vanuit Nederland te bereiken via kanaal 14. Wanneer je niet beschikt over een abonnement is het mogelijk om de Formule 1 live te volgen via eenmalige aankoop voor de race.

Ziggo heeft eenmalig Ziggo Sport Totaal beschikbaar gesteld voor alle TV-aanbieders. Hierdoor kan je de race live volgen via het Ziggo Sport Totaal kanaal.

Ook via F1 TV is het een mogelijkheid om de race te volgen. Een abonnement op F1 TV kost 7,99 euro per maand. Ten opzichten van de TV uitzending zijn er voordelen met verschillende camerabeelden en extra informatie gedurende de race. Naast Ziggo Sport is de race ook te volgen op RTL Duitsland, dit is wel een commerciële uitzending met reclames.

Gratis kijken/ livestream?

Uiteraard is het mogelijk om de Grand Prix van België van live te kijken via verschillende kanalen, waaronder via een livestream.

Vorig artikelDe Formule 1 Grand Prix van België is gratis te bekijken via Ziggo Sport
Volgend artikelOnePlus Clover: Smartphone met accu van 6000mAh