Zijn dit de specificaties van de OnePlus 8T?

Bij de voorgaande grote releases van OnePlus verscheen er aan het einde van het jaar altijd een verbeterde versie van de bestaande high-end smartphone. Het ziet er sterk naar uit dat ook dit jaar een verbeterde OnePlus 8T op de markt zal verschijnen. Deze week zijn er specificaties opgedoken van de OnePlus 8T smartphone.

OnePlus 8T smartphone

Vooral op het gebied van het scherm zal er het nodige verbeteren. De OnePlus 8 heeft nog de beschikking over een scherm met een verversingsfrequentie van 90Hz. Geruchten melden dat de OnePlus 8T beschikt over een scherm met een frequentie van 120Hz.

Ook qua camera-kwaliteiten zal er veel verbetering doorgevoerd worden. Aan de achterzijde zijn er volgens de geruchten een viertal camera’s aanwezig. Het gaat hierbij om een 48 megapixel hoofdcamera, een 16 megapixel ultrabreedhoeklens, een 5 megapixel macrolens en een 2 megapixel dieptesensor. Een nieuwe toevoeging ten opzichten van de OnePlus 8 is de nieuwe macrolens van 5 megapixels.

Qua chipset is de verwachting dat OnePlus de smartphone zal gaan uitrusten met een vernieuwde Snapdragon 865+ chipset.

OnePlus 8T beschikbaarheid

Het is nog onduidelijk wanneer de OnePlus 8T gelanceerd zal worden. Het is te verwachten dat OnePlus de smartphone rond oktober zal gaan lanceren.