Livestream Formule 1 Grand Prix van Italië 6 september 2020

Dit weekend is het tijd voor de Grand Prix van Italië.  De race start om 15:10 Nederlandse tijd en zal gehouden worden op het Autodromo Nazionele Monza circuit. Max Verstappen start vanaf een 5e positie. 

Formule 1 live

Op zondag 30 oktober om 15:10 staat de Grand Prix van Italië op de planning. De race volgen in Nederland of vanaf je vakantieadres is via verschillende manieren mogelijk.

Live kijken

Indien je beschikt over een Ziggo abonnement is de race eenvoudig te volgen via Ziggo Sport Totaal. Ook via de Ziggo app is het eenvoudig om live te race te volgen. Ziggo Sport is vanuit Nederland te bereiken via kanaal 14. Wanneer je niet beschikt over een abonnement is het mogelijk om de Formule 1 live te volgen via eenmalige aankoop voor de race.

Vorige week was Ziggo Sport Totaal voor alle aanbieders te verkrijgen. Dit weekend is Ziggo Sport totaal alleen gratis te zien via Ziggo abonnees.

Ook via F1 TV is het een mogelijkheid om de race te volgen. Een abonnement op F1 TV kost 7,99 euro per maand. Ten opzichten van de TV uitzending zijn er voordelen met verschillende camerabeelden en extra informatie gedurende de race. Naast Ziggo Sport is de race ook te volgen op RTL Duitsland, dit is wel een commerciële uitzending met reclames.

Gratis kijken/ livestream?

Uiteraard is het mogelijk om de Grand Prix van Italië van live te kijken via verschillende kanalen, waaronder via een livestream.