iPhone 12 en iPhone 12 Pro bestellen bij Vodafone, nu met 80 euro korting op AirPods Pro

Deze week zijn e vier nieuwe iPhones uit de iPhone 12-serie uitgebracht. Er zijn een viertal nieuwe toestellen uitgebracht. Het gaat hierbij om de iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max en de iPhone 12 mini. 

Deze week zijn de nieuwe iPhone 12 toestellen te pre-orderen in Nederland. Vanaf vrijdag zijn de iPhone 12 en iPhone 12 Pro te reserveren. De iPhone 12 mini en Pro Max volgen in november.

Verbeteringen

Er zijn veel veranderingen toegepast bij de nieuwe iPhone 12-modellen. De belangrijkste zijn de toegang tot 5G, verbeterde camera’s en een aangepast design met strakke randen.

Design

Het design van de iPhone 12 is sinds de iPhone X in 2017 voorzien van een nieuw design. De notch aan de bovenzijde van het scherm is hetzelfde, de rest van de behuizing is wel flink aangepast. Het design heeft veel weg van de iPhone 4/ iPhone 5 met een strak design.

A14

De A14-chip is de snelste mobiele chip van Apple. Met de nieuwe chip is de iPhone 12 opnieuw sneller en zuiniger.

5G

De iPhone 12 heeft ondersteuning voor het 5G-netwerk in Nederland. Momenteel is 5G nog niet volledig uitgerold in Nederland, maar de techniek is aanwezig bij de iPhone 12, waarmee je toegang zal krijgen in de toekomst tot het 5G-netwerk.

Modellen

De iPhone 12 serie bevat de volgende toestellen:

  • iPhone 12
  • iPhone 12 Mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max

De nieuwe iPhone 12 bevat een kleiner 5,4-inch Super Retina XDR oled-scherm display met dezelfde specs als de iPhone 12. Dit is een van de eerste high-end kleinere iPhones.

Meer informatie over de iPhones is te vinden op de volgende pagina’s: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max.

Pre-order / bestellen bij Vodafone

Vanaf 16 oktober om 14:00 Nederlandse tijd is de iPhone te bestellen in Nederland. Een week later zal de iPhone verzonden worden. Vanaf vrijdag zijn de iPhone 12 en iPhone 12 Pro te reserveren. De iPhone 12 mini en Pro Max volgen in november.

Ook bij Vodafone zijn de nieuwe toestellen beschikbaar. Als tijdelijke aanbieding ontvang je nu ook 80 euro korting op de AirPods Pro bij aanschaf van het toestel. De kortingscode kan je vervolgens indienen op de site van Vodafone om je AirPods Pro met 80 euro te bestellen.

Bekijk de aanbieding van de iPhone 12 bij Vodafone