iPhone 12 en iPhone 12 Pro bestellen bij KPN, nu met 100 euro korting op AirPods Pro

Op 16 oktober vanaf 14:00 Nederlandse tijd start Apple met de verkoop van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro. Niet alleen bij de Apple Store zal de nieuwe iPhone 12 verkocht worden. Ook verschillende Nederlandse webwinkels nemen de pre-orders aan. Vanwege de grote vraag is er naar verwachting een beperkte voorraad. Het is verstandig om alvast accounts aan te maken en te bekijken naar welk model je voorkeur uitgaat. 

Vanaf 14:00 starten morgen de pre-orders voor de iPhone 12 en iPhone 12 Pro. De kleinere iPone 12 Mini zal in november als pre-order beschikbaar komen.

In totaal heeft Apple een viertal nieuwe iPhones uitgebracht. De iPhone 12 en 12 Pro zijn de eerste welke in de verkoop zullen gaan.

De pre-order start op 16 oktober om 14:00 Nederlandse tijd.

Modellen

De iPhone 12 serie bevat de volgende toestellen:

  • iPhone 12
  • iPhone 12 Mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max

De nieuwe iPhone 12 bevat een kleiner 5,4-inch Super Retina XDR oled-scherm display met dezelfde specs als de iPhone 12. Dit is een van de eerste high-end kleinere iPhones.

Meer informatie over de iPhones is te vinden op de volgende pagina’s: iPhone 12iPhone 12 MiniiPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max.

Tips voor de pre-order

Het is verstandig om alvast te bedenken welke iPhone je voorkeur heeft. Op die manier kan je extra snel een iPhone bestellen. Hoe langer je wacht hoe groter de kans op een latere levering. Ook de hoeveelheid aan interne opslag is belangrijk in de keuze.

Tijdstip?

Vanaf 14:00 start de pre-order bij de Apple Store en Nederlandse webshops. Het is verstandig om iets eerder alvast de website klaar te hebben staan op de bestelpagina. Ook is het verstandig om alvast een account aan te maken en je gegevens te controleren.

Aanbieding / Pre-order KPN

Vanaf 16 oktober om 14:00 start ook de verkoop bij KPN. Bij KPN zijn de iPhone 12 en iPhone 12 Pro te reserveren. Bij een pre-order van KPN ontvang je 100 euro korting op AirPods.

Ook bij Vodafone zijn de nieuwe toestellen beschikbaar. Voor de losse toestel prijzen bekijk deze pagina met het overzicht.