Android 11-update komt in december naar OnePlus 7 en 7T

Voor de bezitters van de OnePlus 7-serie komt binnenkort de Android 11 update beschikbaar. Het bedrijf heeft inmiddels bevestigt dat de update voor de OnePlus 7, 7 Pro, 7T of 7T Pro in december zal verschijnen. 

Android 11-update voor OnePlus 7 en 7T

OnePlus staat over het algemeen bekend om de snelle updates naar de toestellen en uitgebreide ondersteuning. Een woordvoerder van OnePlus laat tegenover Android Authority weten dat de update rond december zal verschijnen voor de toestellen. Het gaat hierbij om de Android 11-update.

OnePlus heeft hierbij de versie gericht op de OxygenOS 11 variant. Dit is de aangepaste softwareschil van OnePlus bovenop Android. OxygenOS 11 brengt een aantal nieuwe verbeteringen veranderingen. Zo is de interface aangepast met een nieuwe design en zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd. met de interface heeft het toestel veel weg van de interface welke Samsung ook gebruikt op de toestellen.

Een specifieke datum is vooralsnog niet beschikbaar. Ma het is inmiddels duidelijk dat OnePlus in december start met de geavanceerde uitrol.

OnePlus 8T

Deze week heeft OnePlus de 8T uitgebracht. Dit is de opvolger van de OnePlus 8 welke beschikt over een 120Hz-scherm.

Vorig artikeliPhone 12 los kopen: Vanaf 14:00 is de pre-order beschikbaar bij Bol.com, MediaMarkt en Coolblue
Volgend artikelStarten met een webshop via Shopify; hoe werkt het?