Action voegt nieuwe slimme deurbel en camera toe aan Smart Home assortiment

Action heeft het Smart Home assortiment aangevuld met een tweetal nieuwe producten. Het gaat hierbij om een slimme deurbel en en een slime camera. De Action verkoopt al langere periode Smart Home producten over de naam LSC Smart Connect. 

Het gaat om een slimme deurbel en een slimme camera van het merk LSC Smart Connect. Eerder verkocht de Action slimme stekkers, lampen en verschillende sensoren.

De producten draaien net zoals bij de vorige producten op het Tuya platform. Via de LSC Smart Connect app is het mogelijk om beide apparaten te bedienen.

LSC Smart Connect Action Smart Doorbell

Action verkoopt de nieuwe slimme deurbel onder de naam LSC Smart Connect Action Smart Doorbell. Deze videodeurbel communiceert via WiFi en Action belooft een bereik van 25 meter. Voor een adviesprijs van €37,95 zal de deurbel verkocht worden.

LSC Smart Connect IP Outdoor Camera

De outdoor camera is gericht voor buitenomstandigheden en kan goed tegen slechte weeromstandigheden door de IP65 certificering. De Outdoor Camera beschikt over een 1080p HD camera welke via de app aangesloten kan worden. Voor een prijs van €34,95 zal de camera verkocht worden.

Vorig artikelXbox Series X kopen: Waar is de voorraad aanwezig?
Volgend artikelByteDance moet alsnog TikTok voor 27 november verkopen