Dit zijn de Black Friday deals van Bol.com op 27 november

Bol.com is een van de bekendste online webwinkels in Nederland en heeft al enkele dagen Black Friday actie. In de afgelopen dagen zijn er verschillende producten vrijgegeven met op 27 november producten gericht op elektronica. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld TV’s, games, tablets, smartphones en multimedia producten. 

in de afgelopen week heeft de webshop iedere dag een categorie uitgekozen. Op 27 november is het tijd voor elektronica. Het evenement loopt nog tot en met zondag 29 november. Wel zijn de producten te verkrijgen zolang de voorraad strekt bij de webwinkel.

Black Friday bij Bol.com

Smartphones

Als het gaat om smartphones zijn er een aantal interessante deals. Zo verkoopt Bol.com de Galaxy A51 met 128GB aan opslag voor 238 euro tegenover een adviesprijs van 289.00

Een overzicht van enkele interessante smartphones:

Smart Home

Ook veel smart home producten zijn in de aanbieding. Het gaat hierbij onder andere om de Google Nest Learning Thermostat, Eufy Video Deurbel en Tado Slimme thermostaat starterkit. Uiteraard zijn er nog vele tientallen producten. De Philips Hue starterskit is te verkrijgen met een korting van 50 procent voor 69,95.

Ook veel game monitoren zijn in de aanbieding. Enkele toppers zijn de MSI Optix G251VC en MSI Optix G24C4.