IKEA Trådfri-apparatuur krijgt update voor scenes

IKEA is begonnen met de uitrol voor de ondersteuning van scenes. Met de nieuwe IKEA Home Smart scenes is het mogelijk om scenario’s te realiseren, waardoor meerde IKEA smart home producten tegelijk bediend kunnen worden. Met de nieuwe update worden ook IKEA Shortcut Buttons toegevoegd aan de app. 

IKEA smart home en scenes

Op kort termijn kunnen IKEA smart home eigenaren gebruik maken van Smart scenes. Op het moment van schrijven is de meubelgigant bezig met het uitrollen van ondersteuning voor de nieuwe scenario’s voor het IKEA Home Smart platform. Met firmware-update 1.12.31 worden de functionaliteiten toegevoegd.

De verschillende producten kunnen opgenomen worden in IKEA Home Smart scenes waardoor je met verschillende producten een combinatie kan maken. Zo kun je bijvoorbeeld alle Smart Home producten uitschakelen of een bepaalde lichtsterkte inschakelen voor alle producten.

Binnenkort start IKEA als het goed is ook met de verkoop van de slimme knoppen welke rond de 10 euro verkocht zullen worden. Met een IKEA Shortcut Button is het mogelijk om een specifieke actie aan de knop te configueren.

Vorig artikelDit zijn de Black Friday deals van Bol.com op 27 november
Volgend artikelPS5 kopen? Vanaf 30 november nieuwe voorraad in Nederland