PlayStation 5 kopen? Vanaf 3 december nieuwe voorraad in Nederland

De PlayStation 5 is behoorlijk populair. Inmiddels is de console zo goed als overal uitverkocht. Maar er komt verandering. Verschillende webshops zullen deze week een nieuwe voorraad ontvangen. Onder andere Bol.com heeft laten weten dat er een nieuwe voorraad komt in de eerste week van december. Maar ook Amazon en Mediamarkt Nederland verwachten een nieuwe levering. 

Vanaf 3 december nieuwe PS5 voorraad

Sinds 17 november is de console verkrijgbaar in Nederland. Binnen enkele minuten was de console in de gehele Benelux uitverkocht. Dit komt vooral door de enorme vraag van de PlayStation 5. Sony geeft aan dat de vraag naar de nieuwe spelconsole enorm is. Sony laat het volgende weten:

De PS5-launch was onze grootste console launch ooit en daarvoor willen we alle gamers bedanken. De vraag naar de PS5 is gigantisch. We kunnen echter bevestigen dat er meer consoles beschikbaar zullen komen bij onze retailers vóór het einde van dit jaar. Hou hun kanalen in de gaten.

Nieuwe PlayStation 5 voorraad komt eraan

Verschillende webwinkels in Europa laten weten dat er binnen enkele dagen nieuwe voorraad beschikbaar komt. Zo heeft Coolblue inmiddels weer meer consoles vrijgegeven en ook bij Amazon is er regelmatig een kleine batch te bestellen. De grootste kans is bij Bol.com. De Nederlandse retailer heeft laten weten dat begin december een nieuwe voorraad beschikbaar zal komen.

Bij Bol.com heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor een e-mail notificatie. Zo ontvang je per mail een status van de voorraad. Vul hier je mailadres in bij Bol.com.

Bekijk het aanbod op de site van Bol.com

Nieuwe voorraad Amazon

Amazon maakt in Nederland een grote kans voor nieuwe voorraad. Amazon loopt vrijwel altijd gelijk met de voorraad van Bol.com. Zo ontving Amazon eerder deze week ook een klein aantal nieuwe consoles. Eerder verkocht ook Amazon UK en Amazon DE een nieuwe lading met de PS5 consoles. Hierdoor is de kans redelijk groot dat er alsnog een nieuwe voorraad zal verschijnen bij Amazon op redelijk kort termijn. Verschillende retailers uit Spanje en Portugal hebben op 2 december 2020 een nieuwe levering ontvangen.

Overzicht

Bijgewerkt op 2-12-2020 (21:15)

Vorig artikelDubbele MagSafe-oplader uitgebracht door Apple voor 149 euro
Volgend artikelPlayStation 5 kopen? Deze week verkrijgbaar bij Nederlandse webshops