Arlo lanceert nieuwe draadloze videodeurbel met 180-graden kijkhoek

Arlo heeft een nieuwe draadloze videodeurbel uitgebracht welke beschikt over een aantal unieke functionaliteiten. Het gaat hierbij om de nieuwe Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell.

Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell

De nieuwe videodeurbel van Arlo beschikt over een unieke kijkhoen en heeft tevens de beschikking over een ingebouwde sirene, om hiermee van buitenaf je woning te beveiligen.

De nieuwe Arlo Essentials Video Doorbell geeft de mogelijkheid om je voordeur te beveiligen. Arlo heeft de nieuwe draadloze versie uitgerust met een 1:1 beeldhoekverhouding en een 180-graden kijkhoek. Hierdoor is de beeldverhouding volledig en zie je niet alleen het bovendeel. Uiteraard beschikt de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell ook over night-vision voor beelden in ’t donker.

Wanneer er iemand voor de deur staat en er wordt aangebeld via de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell, dan wordt gelijk jouw smartphone gebeld. Op deze manier krijg je sneller door wie er voor de deur staat. Ook is het mogelijk om bewegingsmeldingen te configureren op een bepaalde kijkhoek.

De Arlo Essential Video Doorbell werkt met Google Assistant, Amazon Alexa en SmartThings voor meerdere integraties.

Beschikbaarheid Arlovideo deurbel

Het product zal vanaf 2 februari op de markt verschijnen voor een bedrag van 199 euro.

Vorig artikelSignal of WhatsApp? Dit zijn de grootste verschillen tussen de apps
Volgend artikelVersleutelde chatdienst Signal kampte met urenlange storing