Fonds uit Dubai verkoopt $750 miljoen aan Bitcoin om te investeren in Cardano en Polkadot

De afgelopen dagen is de Bitcoin relatief stabiel gebleven. Vooral bij de altcoins zijn er interessante veranderingen. Met name Cardano en Polkadot zijn de afgelopen dagen flink gestegen. 

Investeren in Cardano(ADA) en Polkadot(DOT)

Het in Dubai gevestigde cryptofonds ‘FD7 Ventures’ zal de komende maand voor meer dan $750 miljoen aan Bitcoin verkopen. In plaatst daarvan zal het cryptofonds Cardano en Polkadot kopen. Zo heeft het bedrijf laten weten.

zowel Polkadot als Cardano zijn een alternatief op Ethereum. Beide netwerken zijn in vergelijking met Ethereum flink goedkoper en ondersteunen meerdere smartcontract methodes.

Het fonds heeft momenteel een netto vermogen van 1 miljard dollar. Waarvan momenteel het grootste deel is te vinden in Bitcoin. Het fonds geeft echter aan dat ze verwachten dat de nieuwere blockchains beter zijn.

Prakash Chand, algemeen directeur bij FD7, laat weten dat de verwachting is dat Cardano, Polkadot en Ethereum op termijn waardevoller zullen zijn in vergelijking met de Bitcoin. FD7 geeft aan al te zijn begonnen met de aankoop van Cardano’s ADA en Polkadot’s DOT. Beide projecten zijn de afgelopen weken flink gestegen.

Vorig artikelMaandag 1 maart hard fork update voor Cardano (ADA)
Volgend artikelOpslag PlayStation 5 deze zomer uit te breiden via extra SSD