Gerucht: OnePlus 9 beschikt over 50 watt draadloze lader

Als we de laatste geruchten mogen geloven beschikt de nieuwe OnePlus 9 over een nieuwe oplaadtechniek welke volledig draadloos werkt. Op 23 maart zullen de nieuwe smartphones verschijnen. 

Voor de OnePlus 9 werkt OnePlus samen met het camerabedrijf Hasselblad. Volgens Ishan Agarwal van PriceBaba beschikt de OnePlus 9 Pro over een nieuwe draadloze oplaadtechniek met een vermogen van 50w. De huidige OnePlus Warp Charge 30 gaat tot 30 Watt. Daarnaast zijn de OnePlus 9 en 9 Pro opgedoken tijdens het 3C-certificatieproces in China. Uit het process valt op te maken dat beide smartphones worden geleverd met een 64W-adapter.

Exacte details zijn vooralsnog onduidelijk. Wel heeft OnePlus laten weten dat de smartphone beschikt over lpddr5-geheugen en een 120Hz-display. Daarnaast bestaat het camerasysteem uit een IMX789-hoofdlens van 50 megapixel en een Sony IMX766-wijdhoeklens.

Naar verwachting beschikt de OnePlus 9 verder over een 6,7-inch scherm met een qhd+ resolutie. Onder de motorkap zou er een Snapdragon 888-soc aanwezig zijn.

Op 23 maart krijgen we de nieuwe details van de OnePlus 9 serie.

Vorig artikelFIBARO Walli Controller: Slimme draadloze schakelaar
Volgend artikelFormule 1 start test uitzendingen in HDR