Is de PlayStation 5 binnenkort weer op voorraad?

De PlayStation 5 is sinds de release vorig jaar al zeer beperkt te verkrijgen. Door de tekorten vanuit de productie en vooral op bepaalde onderdelen zoals de chips is er nog maar weinig voorraad vrijgekomen. 

De PlayStation 5 verscheen op 19 november 2020 en is nog altijd niet te verkrijgen vanuit de voorraad. Op de tech industrie en door de huidige COVID-19 pandemie zijn er veel aanhoudende tekorten op de chips. Naast Sony hebben ook vele computerfabrikanten en autofabrikanten problemen door de lage beschikbaarheid.

PlayStation 5 voorraad

Nederlandse retailers ontvangen met enige regelmaat nieuwe voorraad. In de afgelopen weken zijn er meerdere leveringen geweest bij onder andere Amazon, Coolblue en Bol.com.

Bol.com

Bol.com heeft regelmatig een nieuwe voorraad. Via de notificatie service is het mogelijk om je mailadres achter te late, vervolgens ontvang je een mailtje zodra er een nieuwe voorraad zal aankomen. Bij de vorige leveringen is er vroegtijdig een nieuwe mail verzonden bij voorraadmomenten.

Vul hier je mailadres in bij Bol.com. Voor de Nederlandse markt is de kans vooralsnog het grootst bij Bol.com.

Bekijk het aanbod op de site van Bol.com

Voorraad Amazon

Amazon heeft de afgelopen week regelmatig een voorraad ontvangen. Het gaat hierbij vooral om de Duitse variant van Amazon. Het is goed om de Internationale Amazon shops in de gaten te houden de komende periode.

Bekijk het aanbod op de site van Amazon.

Overzicht beschikbaarheid PS5

Bijgewerkt op 27-3-2021 (21:15)

 

Vorig artikelQNAP waarschuwt gebruikers voor beveiliging NAS tegen bruteforce-aanvallen
Volgend artikelMicrosoft heeft interesse in overname Discord