Hoe staat het met de PlayStation 5 voorraad in Nederland?

De PlayStation 5 is en blijft nog altijd enorm lastig te verkrijgen wereldwijd. Door de tekorten rondom chips voor elektronica is de voorraad van de PlayStation 5 beperkt. Sinds november afgelopen jaar heeft Sony vele problemen met de productie. De tekorten zijn niet vreemd, aangezien vrijwel de gehele tech sector kampt met tekorten rondom de chips. Zo zijn de nieuwe videokaarten van NVIDIA en AMD onder andere lastig te verkrijgen. Maar hoe staat het met de voorraad van de PlayStation 5?

Ondanks de beperkte voorraad zijn er toch regelmatig mogelijkheden voor een nieuwe voorraad. In de afgelopen weken zijn er meerdere nieuwe voorraden binnengekomen waardoor de nieuwe console voor enkele minuten was te bestellen.

De kans is redelijk aanwezig dat gedurende 2021 de next-gen consoles slecht verkrijgbaar. Het ziet er nog niet naar uit dat de voorraad op kort termijn zal veranderen.

Actuele voorraad

Bol.com

Vooral bij Amazon en Bol.com zijn er meerdere keren nieuwe voorraad momenteel voor de PlayStation. Voor een vroegtijdige voorraad reminder is het aangeraden om je in te schrijven op de mailservice van Bol.com. Via de “breng mij op de hoogte”-knop zal je vroegtijdig op de hoogte gehouden worden bij een nieuwe voorraad.

Tijdens de vorige drop werd er vlak voor de nieuwe toevoeging een mail verzonden met een tijdsindicatie. Vul hier je mailadres in bij Bol.com.

Amazon

Ook bij Amazon is er regelmatig een nieuwe drop. In maart heeft de laatste voorraad-drop plaatsgevonden. Bekijk het aanbod op de site van Amazon.

 

Vorig artikelLogitech stopt met productie Harmony afstandsbedieningen
Volgend artikelSamsung Galaxy A52: Veel smartphone voor relatief weinig