Bitcoin en Altcoins kopen via Bitvavo? Eerste 1000 euro gratis handelen

De handel in crypto is enorm populair. Vele Nederlanders verdiepen zich momenteel in de technieken rondom crypto en beginnen met de eerste investeringen. Binnen Nederland zijn er veel meer gebruiksvriendelijke platformen welke zijn gericht op de handel van crypto. Vooralsnog zijn de populairste vooral Binance en Bitvavo welke zich richt op de Nederlandse markt. 

Wat is Bitvavo

Bitvavo is een Nederlands bedrijf welke zich richt op crypto. Via het platform kan je hierdoor eenvoudig crypto kopen via iDeal en andere betaaltoepassingen.

Bitvavo is een exchange waarin je de coins kan bewaren. In tegenstelling tot cold wallets of software wallets waarbij je nadien je munten moet verzenden naar een aparte wallet, is het hier mogelijk om alles te behouden in de online omgeving. Nadeel is wel dat je geen toegang zal krijgen tot de keys van de coins. Het is altijd goed om je te verdiepen in een wallet zoals bijvoorbeeld een Ledger.

Bitvavo

Bitvavo is gebruiksvriendelijk. De applicatie is eenvoudig waarmee je eenvoudig de eerste trades kan maken. Bitvavo heeft enkel de meest populaire munten op de exchange staan. In vergelijking met Binance is het aanbod beperkt, maar voor de meeste investeerders voldoende. Zo zijn coins als Bitcoin, Ethereum, Cardano, NEO en VeChain bijvoorbeeld aanwezig.

De basis van bitvavo is fiat geld. Via iDeal is het mogelijk om eenvoudig het eerste bedrag op de exchange te zetten. Hiermee kan je vervolgens investeren in de cryptocoins.

Bitvavo registreren

Registeren bij Bitvavo is eenvoudig. Je hoeft enkel een paar noodzakelijke gegevens in te vullen. Vervolgens krijg je een e-mail met een link, waarmee je het account kan bevestigen. Aangeraden is om direct de extra veiligheidsmaatregel 2FA te activeren.

Bitvavo stelt geen limieten aan het bedrag. Starten is al mogelijk vanaf 1 euro.

Meld je eenvoudig aan op Bitvavo

1000 euro gratis handelen

De eerste 1000 euro is voor nieuwe klanten volledig gratis zonder transactiekosten en fees. Hierdoor is het niet nodig om transactiekosten te betalen. Om gebruik te maken van de actie is het een vereiste om je te registreren via deze speciale link. Vervolgens krijg je automatisch de voordelen aan het account gekoppeld.

Maak gebruik van de actie: 1000 euro gratis handelen op Bitvavo

Vorig artikelSamsung Galaxy A52: Veel smartphone voor relatief weinig
Volgend artikel3 tips om te besparen op jouw vaste lasten