Sony zet alles op alles om productie PS5 te vergroten

Het is inmiddels geen geheim dat Sony flinke problemen heeft met de productie van de PlayStation 5. De fabrikant kampt met flinke chiptekorten waardoor de productie minimaal loopt. Nu zegt Sony-topman Jim Ryan dat het bedrijf er alles aan doet om de productie op te hogen voor meer consoles. 

Tekorten PlayStation 5

De PlayStation 5 is nog altijd lastig te verkrijgen. Door de chiptekorten en de problemen tijdens de Covid-crisis zijn er veel tekorten ontstaan rondom de semiconductors.

Sony Interactive Entertainment CEO Jim Ryan vertelde het Japanse Nikkei dat Sony probeert de PS5-voorraad te vergroten. Vooral het aanbod van halfgeleiders is een wereldwijd probleem en geeft meerdere leveranciers problemen rondom de productie.

Actuele voorraad

Bol.com

Vooral bij Amazon en Bol.com zijn er meerdere keren nieuwe voorraad momenteel voor de PlayStation. Voor een vroegtijdige voorraad reminder is het aangeraden om je in te schrijven op de mailservice van Bol.com. Via de “breng mij op de hoogte”-knop zal je vroegtijdig op de hoogte gehouden worden bij een nieuwe voorraad.

Tijdens de vorige drop werd er vlak voor de nieuwe toevoeging een mail verzonden met een tijdsindicatie. Vul hier je mailadres in bij Bol.com.

Amazon

Ook bij Amazon is er regelmatig een nieuwe drop. In maart heeft de laatste voorraad-drop plaatsgevonden. Bekijk het aanbod op de site van Amazon.

Vorig artikelWaarom een jack splitter een goed alternatief voor een tulp stekker is
Volgend artikelZonnepanelen in een smarthome toepassen?