iPad wereldwijd uitverkocht in online Apple Stores

Afgelopen week kwamen er diverse berichten voorbij dat in het buitenland de mensen enkele dagen langer moeten wachten op hun iPad. Inmiddels is de wereldwijde wachttijd twee tot drie weken. Dit geld alleen voor de online store’s in de winkel zal deze 16 maar in verschillende landen gewoon vekrijgbaar zijn, Maar de kans is groot dat deze ook in de winkel snel uitverkocht gaat worden aangezien de vraag enorm groot is.

Op 16 maart komt de derde generatie iPad uit in de VS, Canada, UK, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Japan, Hongkong, Singapore en Australië. Het is daarom nu al mogelijk om via de online Apple Store de nieuwe iPad in deze landen te bestellen. Als wij de nieuwe iPad proberen te bestellen zien we wachttijden tussen de twee en drie weken. In Hongkong is het niet meer mogelijk om een iPad te bestellen.

De vertraging gaat er zeker voor zorgen dat het de 16de een stuk drukker gaat worden in de winkels wil jij de eerste dag al in het bezit zijn van een nieuwe iPad wees er dan vroeg bij. Hieronder de bestelstatus:

Vorig artikelBinnen enkele dagen Wordfeud voor iPad
Volgend artikelAndroid 4.0 update gestart voor Galaxy S II

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in