T-Mobile ondersteunt vanaf 5 november 4G-Apple Watch

T-Mobile heeft als eerste Nederlandse provider laten weten officieel de nieuwe Apple Watch met 4G te gaan ondersteunen. De nieuwe multisimoptie geeft de mogelijkheid om de Apple Watch te voorzien van 4G. De nieuwe optie zal verkocht worden voor 5 euro per maand. 

Apple Watch

Onlangs presenteerde Apple de nieuwe Apple Watch Series 7. Al enkele jaren zijn er Apple Watch varianten welke beschikken over 4G, alleen nooit voor de Nederlandse markt.

Met multisim kan het horloge met mobiel internet verbinden, zonder dat een iPhone met het apparaat verbonden hoeft te zijn. De digitale versie van de simkaart is gekoppeld aan de Apple Watch. Vooral handig tijdens bijvoorbeeld sporten zonder de aanwezigheid va een iPhone.

Vanaf 29 oktober zijn de nieuwe Apple Watch 4G versies te bestellen via de provider, waarna ze vanaf 5 november worden geleverd. De 5 euro per maand komt bovenop de maandelijkse kosten voor het abonnement.

Vooralsnog werkt Multisim alleen met de Apple Watch; andere smartwatches met geïntegreerde eSIM werken vooralsnog niet met de nieuwe Multisim optie.

Vorig artikelOfficieel: Apple-event oktober komt eraan op 18 oktober
Volgend artikelRico Verhoeven vs Ben Saddik: Gratis livestream en hoe laat is de wedstrijd?