Komt de nieuwe iPhone 14 op 7 september?

De geruchten rondom de nieuwe iPhone 14 lopen volop. Momenteel gaan er geruchten dat Apple de nieuwe iPhone 14-serie op 7 september in een presentatie zal onthullen.

IPhone 14 op 7 september

Volgens nieuwswebsite Bloomberg zal de nieuwe iPhone 14 op 7 september onthuld worden. De woordvoerster van Apple ontkent dit gerucht, de officiële aankondiging voor de presentatie komt namelijk pas over drie weken.

Het is goed mogelijk dat de iPhones op 7 september onthuld zullen worden. Apple onthult de iPhones meestal in de eerste helft van september.

Naar verwachting zal de release van de nieuwe iPhone 14 op 16 september zijn. Gebruikelijk start Apple een week na de aankondiging met de verkoop.

Vier modellen iPhone

Een iPhone Mini 14 komt er waarschijnlijk niet: de kleine varianten die Apple nu twee jaar maakt zal waarschijnlijk niet meer terugkomen. Wel komen er naast de 14,  iPhone 14 Max een geavanceerde iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro. De iPhone 14 en 14 Max krijgen schermen van 6,1 inch, terwijl de Pro-modellen beschikken over een scherm van 6,7-inch.

Vorig artikelTechnologische vooruitgang in de juwelensector
Volgend artikelNieuwe PlayStation VR-bril begin 2023 te verkrijgen