Nederlandse iPad-verkoop start op 23 maart middernacht

De derde generatie iPad is vanaf vrijdag 23 maart in Nederland en België te koop volgens bronnen komt de nieuwe iPad om middernacht al in de verkoop. Dat gebeurde afgelopen week in de VS ook, waar filialen van supermarktketen Walmart de iPad al vanaf 0:01 verkochten. Wil je je iPad supersnel hebben, dan moet je in Nederland bij de Apple Premium Resellers zijn. Deze winkeliers zijn van plan om de iPad al meteen ná middernacht te gaan verkopen, al weten we niet of dat voor alle APR’s geldt. Ook de Media Markt zou van plan zijn om ‘s nachts al te beginnen met de iPad-verkoop. Dat lijkt uit bordjes in de winkel, waarop word aangekondigd dat de winkels donderdag om 23:59 open gaan voor de lancering van “een langverwacht product”. Dat kan niet anders dan de iPad zijn.

Wij zijn benieuwd of jij de nieuwe iPad gaat kopen, graag ontvangen wij een reactie.

Vorig artikelEerste afbeeldingen 10,1″ Nokia Windows 8 tablet opgedoken
Volgend artikelApple onthult vandaag plannen met 100 miljard dollar kasreserve

3 REACTIES

  1. Bedankt voor je reactie’s, we zullen het donderdag wel weten waar deze verkocht word. De mediamarkt verkoopt de iPad wel om 23:59.

  2. Mijn plaatselijke Saturn blijkt niet mee te doen aan zo’n actie. Als je langskomt in de Saturn kan je intekenen op een wachtlijst, zo ben je bijna 100% zeker dat je eentje hebt op de dag van de launch. (is me gemaild door de klantendienst) Heb me ingetekend ingetekend zonder voorschot te moeten betalen. Ik ben voorlopig de enige op die lijst voor een zwart-32GB-wifi-model. Blijkbaar is de 4G populair. (16 GB wit 4G was het meest vertegenwoordigd)

  3. Ondanks de negatieve geruchten rond “hitte-problemen” zou ik wel meegaan in de hype en aan de deur staan om 23:59 als mijn plaatselijke Saturn meedoet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in