Bétaversie Adobe Photoshop CS6 beschikbaar

Adobe heeft zojuist een gratis betaversie beschikbaar gesteld van het fotobewerkings programma: Photoshop CS6. Alle functie’s van Adobe Photoshop CS6 extended zijn inbegrepen.

In de komende versie van Adobe’s fotobewerkingsprogramma heeft het bedrijf opnieuw een aantal nieuwe functies toegevoegd en grote veranderingen doorgevoerd, waaronder de nieuwe look van de interface.

De gratis bètapreview is te downloaden via Adobe Labs en is bijna 1GB groot. Alle functies en mogelijkheden van Photoshop CS6 en Photoshop CS6 Extended zullen in de bèta inbegrepen zijn. Adobe raadt aan dat je pc minimaal over een 2 GHz. processor en 1 GB geheugen beschikt, of een “Multicore Intel processor” wanneer het over een Mac gaat, met tevens 1 GB geheugen. De volledige lijst met  specificatie’s en functionaliteiten is via deze PDF te bekijken.

Om de software te downloaden is het verplicht om een Adobe ID te registreren, of ermee in te loggen wanneer je deze reeds hebt. Een serienummer is niet nodig. Hoe lang de bèta loopt is door Adobe niet bekend gemaakt.

 

Vorig artikelOverheid waarschuwt voor lek in iPhone- en iPadbrowser
Volgend artikelYouTube video verbeteren met YouTube’s ‘one click fix’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in