Medion Lifetab vanaf zaterdag 31 Maart verkrijgbaar bij Aldi

Deze week heeft Aldi/Medion weer een mooie aanbieding, Ze verkopen vanaf zaterdag 31 Maart namelijk weer de Medion Life Tab voor 399 euro deze is verkrijgbaar bij Aldi . De tablet heeft goede specificatie’s lees snel verder:

De Medion LifeTab P9514 zal voor 399 euro bij de Aldi verschijnen en komt een ruime week later ook beschikbaar via de online webshop van Medion zelf. In het laatste geval moet je wel 30 euro extra betalen. De nieuwe variant, de LifeTab P9516 zal wellicht later dit jaar in het assortiment van de Aldi opgenomen worden, al kon een woordvoerder hier nog niks over zeggen.

De Medion LifeTab P9514 beschikt onder meer over Android 3.2 Honeycomb (met een gegarandeerde update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich), een 10 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 32GB aan intern opslaggeheugen, een 5 megapixel camera aan de voorzijde en een 1GHz dual-core Tegra 2 processor.  Ook heeft de laptop beschikking over een 3G netwerk

Bekijk hier onder de volledige specificatie lijst:

– Medion Lifetab
– Android 3.2
– 32 GB geheugen
– WiFi b/g/n
– 3g kaartslot
– Nvidia Tegra Dual Core processor
– 2 camera’s
– micro-USB-aansluiting
– kaartlezer
– Bluetooth 2.1
– inclusief tas, micro-USB- en HDMI-adapterkabel en schoonmaakdoek
– afmetingen: 26.1×1.3×18 cm
– inclusief gratis Aldi Talk Starterset

Bekijk hier meer informatie over het product, Wees er wel snel bij want uit ervaring blijkt dat deze producten snel op zijn bij de aldi.

 

Vorig artikelNieuwe iPad ook bij vodafone vekrijgbaar
Volgend artikelApple weigert apps die UDID doorsturen

2 REACTIES

  1. Deze tablet was reeds in december 2011 te koop in de aldi voor dezelfde prijs. Momenteel is dit toestel niet zo interessant meer vergeleken met tablets van andere merken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in