Veel handelaren brengen derde generatie iPad massaal terug

De kans is groot als je op dit moment een Apple Store binnenloopt dat de derde generatie(iPad3) nog gewoon op voorraad is. Apple heeft de toelevering dit jaar beter op orde dan voorgaande jaren. De eerste verkoopdagen gingen er maar liefst 3 miljoen iPads over de toonbank, zonder dat er opvallende tekorten optraden.

Wel komen er veel iPads terug van handelaren die dachten veel te kunnen verkopen door de slecht verkrijgbare iPad helaas voor de handelaren is de iPad nog goed vekrijgbaar waar door veel iPads terugkomen. Opmerkelijk is dat er bij de Apple Store aan 5th Avenue een aparte wachtrij is geplaatst voor retours. Opvallend is ook dat het vooral chinezen zijn die een iPad komen terugbrengen. Voor veel handelaren betekend dit dat ze geen winst maken maar wel veel verlies.

Sommige klanten proberen 30 iPads terug te brengen naar de Apple Store’s.  Ook op eBay is iets aparts te zien. Er zijn meer dan 2.000 iPads van de derde generatie te koop, die voor winkelwaarde kunnen worden aangeschaft. Blijkbaar is het lastig om nog flinke winst te maken met de handel in iPads. De verwachting is dat Apple dit kwartaal meer dan 15 miljoen nieuwe iPads verkoopt.

Vorig artikelBlokker-medewerker ontslagen om Facebook-berichten
Volgend artikelAldi tablet Medion Lifetab review

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in