Nieuwe iPad moeilijk verkrijgbaar in Nederland

De nieuwe iPad is zo gewild in Nederland dat de iPad binnen enkele dagen in 80 procent van de winkels is uitverkocht. Door de massale kopende Nederlanders zijn niet alleen veel webshops uitverkocht, maar ook veel winkels waaronder de Apple Store’s beschikken niet meer over de nieuwe iPad 3 tablet van Apple.

De verkoop van de iPad 3 ging woensdag 23 maart om 00:00 uur in Nederland van start, Deze keer was de iPad ’s avonds al te koop om 00.00. De verkoop bleek een groot succes te zijn nadat de rijen op verschillende filialen opliepen tot honderden meters buiten de winkels, en voorraden binnen tientallen minuten leeg waren. De dagen hierna bleef de verkoop stijgen en nu enkele dagen na de officiele lancering in Nederland blijken de meeste locale winkels als online webshops de nieuwe iPad niet meer op voorraad te hebben.

De voorraden van Apple zullen weer gaan stijgen wanneer Apple Nederland de nieuwe lading iPad 3′s krijgt en deze kan verdelen over de verkooppunten in Nederland. Verwacht wordt dat de volgende lading iPad 3′s over minder dan een week aankomt en over zo’n 12 dagen in de winkels ligt. Ook in het buitenland is de iPad al populair wel is daar bij de meeste winkel nog voldoende voorraad.

Vorig artikel17-jarige bekent hacken KPN
Volgend artikelKPN lanceert eigen 4,3 inch budget smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in