50 miljoen downloads voor Draw Something

De mobiele game Draw Something voor smartphones en tablets is in 50 dagen 50 miljoen keer gedownload. Dat heeft spelletjesmaker Zynga laten weten.  Volgens het bedrijf is Draw Something ‘de snelst groeiende game allertijden’. Donderdag werd al duidelijk dat het tekenspel het populaire Angry Birds Space in de Verenigde Staten verslagen had.

Het ging dan om het aantal betaalde downloads via de App Store. In de eerste maand werd Draw Something al 30 miljoen keer gedownload. Het is een soort digitale versie van Pictionary. Een gebruiker moet een tekening maken en de tegenspeler dient te raden wat er getekend is. Het spel is beschikbaar voor de iPhone en iPad en op Androidtoestellen.

Update

Onlangs kondigde de makers al aan dat er een grote update komt waardoor de mogelijkheden flink worden uitgebreid. Ook worden een aantal foutjes uit het spel gehaald. Draw Something is overigens pas enkele weken in handen van Zynga. Het bedrijf kocht de game van de maker OMGPOP voor een bedrag dat geschat wordt op zeker 180 miljoen dollar. Zynga stelt dat er sinds de lancering ruim zes miljard tekeningen zijn gemaakt.

Vorig artikelSamsung verwacht records dankzij Galaxy toestellen
Volgend artikelTelevisie van Apple wordt iPanel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in