Website plat bij verkoop tomorrowland 2012 volledig uitverkocht

Vandaag was de voorverkoop van Tomorrowland 2012, Helaas zijn de kaartje binnen enkele minuten volledig uitverkocht. Om 11 uur vanochtend waren er 110.000 kaartjes te koop. Rond 12 uur waren alle kaarten al verkocht.

De website van tomorrowland lag er al snel na 11 uur uit en crashte. Dit is ook het populairste snelst verkochte Belgische Festival sinds tijden.

De statistieken van de hosting partner zijn enorm en laten zien dat er rond 11 uur wereldwijd ongeveer 2 miljoen mensen klaar zaten om een kaartje te kopen. De website trok meer dan 100 miljoen clicks in enkele seconden dit is dan ook de reden van de crash “het was gewoon gekkenhuis”

Tomorrowland gaat door op 27, 28 en 29 juli. Vrijdag raakte nog bekend dat Swedish House Maffia naar Boom komt. Nogmaals helaas zijn alle kaarten uitverkocht en is er waarschijnlijk nog een klein aanbod op markplaats waar je voor de hoofdprijs nog een kaartje kan weten te bemachtigen voor tomorrowland 2012. Wij willen graag weten of jullie een kaartje hebben weten te bemachtigen?

 

Vorig artikelFacebook en Dropbox App bevatten ernstige beveiligingsproblemen
Volgend artikelprocessor-upgrade vertraagd levering Galaxy Note 10.1

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in