Klanten Vodafone krijgen vreemden aan de lijn

Vodafone heeft ”enkele” meldingen gekregen van mensen die na de grote storing wel weer kunnen bellen, maar af en toe wildvreemde mensen aan de lijn krijgen. Een woordvoerder bevestigt daarmee zaterdag een bericht op RTV Rijnmond.

Ook aan dit probleem wordt gewerkt, zegt de woordvoerder. De klachten zijn een gevolg van de grote storing die Vodafone sinds woensdag treft. Dat gebeurde na een brand bij een verdeelstation van het bedrijf. Die storing is nog niet helemaal verholpen.

Vorderingen
In een verklaring laat Vodafone weten dat het bedrijf zaterdag de hele dag bezig is geweest de problemen met het netwerk te verhelpen en dat men gestaag vorderingen maakt. Volgens Vodafone heeft dit ervoor gezorgd dat naast spraak en sms ook de dekking van het mobiele internet is verbeterd.

Klanten zouden volgens Vodafone vrijwel geen hinder meer moeten ondervinden bij het bellen in, van en naar het buitenland. Verder is het bedrijf nog druk bezig met het herstellen van de voicemail dienst. Volgens Vodafone zal zaterdagavond het eerste deel van de getroffen klanten weer aangesloten worden.

Het zal naar verwachting echter nog een paar dagen duren voordat alle klanten weer aangesloten zijn. Klanten van wie de voicemail weer operationeel is, ontvangen een bericht daarover per sms.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here