Whatsapp voor op je computer

Whatsapp is erg populair onder de jongeren, Whatsapp is een programma/app voor Smartphone’s welke het mogelijk maakt om gratis met elkaar te chatten, ook is het mogelijk om met whattsapp foto’s/bestanden en meer te delen met je vrienden. Whatsapp is voor bijna alle smartphone beschikbaar maar helaas niet voor de computer of toch wel?

Jazeker wij hebben hier de oplossing waarbij je Whatsapp via je computer kan bedienen.

  • Om te beginnen heb je een Android Emulator nodig, een Android Emulator stelt je in staat om verschillende apps voor een Android toestel te draaien op je computer. Er zijn talloze Android Emulator’s te vinden op het Internet, in deze uitleg gebruiken wij het programma: YouWave
  • Nadat YouWave is geïnstalleerd heb je het bestand ‘ WhatsApp.apk ‘ nodig, deze vind je eenvoudig op internet. Na het downloaden plaats het bestand: Whatsapp.apk  in de map ‘android apps’ van YouWave, waarschijnlijk is deze map te vinden op de volgende locatie: C:\Documents and Settings\Administrator\youwave\android apps\
  • Start nu het progamma YouWave via je pc en open Whatsapp.
  • Nu moet je ervoor zorgen dat je in whatsapp je mobiele nummer toevoegt. Vul je 06 nummer in en binnen enkele minuten krijg je een Sms’je met verder aanmeldgegevens.
  • Je kan nu op je virtuele telefoon via de Android Emulator contacten aanmaken en je contacten benaderen via het programma Whatsapp.

Let op: Het is  niet mogelijk om tegelijkertijd Whatsapp op zowel je pc als telefoon te gebruiken.

Hieronder is nog een filmpje toegevoegd waarbij de maker  laat zien hoe het programma YouWave werkt

 

2 REACTIES

  1. is het zoiezo niet mogelijk om het en op je mobiel en op je pc te te hebben staan, of gaat het hier alleen erom dat je het niet tegelijk kunt gebruiken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here