Update voor Draw Something

Draw Something heeft woensdagavond een update gekregen. Het is nu mogelijk tekeningen op te slaan, commentaren te versturen, handelingen ongedaan te maken en tekeningen via social media te delen. De update is uitgerold voor zowel iOS- als Androidtoestellen.

Het populaire tekenspel is een soort digitale versie van Pictionary. Gebruikers maken tekeningen naar elkaar en de tegenstander moet raden wat er getekend is. Sinds woensdagavond zijn er een aantal nieuwe functies aan de app toegevoegd. Zo is het mogelijk om tekst te versturen bij een tekening, een soort chatfunctie. Ook kunnen tekeningen gemakkelijk via Twitter en Facebook gedeeld worden en zijn ze op te slaan op de smartphone of tablet.

Ook is een beperkte ‘undo-knop’ ingevoerd waarmee gebruikers de laatste handeling ongedaan kunnen maken. Het is echter niet mogelijk om eerdere handelingen te wissen.
Spelmaker Zynga, die Draw Something onlangs in handen kreeg na de overname van OMGPOP, heeft ook de woordenlijst iets uitgebreid. De app werd in de eerste 50 dagen 50 miljoen keer gedownload. Onlangs bleek wel dat het dagelijks gebruik terugloopt.

 

Vorig artikelSlecht begin van 2012 voor nokia
Volgend artikelLimited PS3 aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in