Aldi Aanbieding 27 April Nokia 500 met autohouder

Vanaf volgende week vrijdag 27 april is er bij de Aldi een Nokia 500 te koop voor het bedrag van 169,00. Bij het toestel word een gratis autohouder met navigatie meegeleverd. De navigatie is zonder data abbonementen ook te gebruiken. Bekijk hieronder alvast de specificatie’s over de Nokia 500.

  •  1GHZ processor.
  • 5.1 megapixels camera
  • Color TFT( 360 x 640 pixels)
  • Wifi(wlan)
  • 2GB intern geheugen
  • uitbreidbaar tot 32GB

De Nokia 500 profiteert van het vernieuwde Symbian-besturingssysteem, Anna genaamd. De duidelijke icoontjes maken de bediening van de Nokia 500 overzichtelijk, terwijl de internetbrowser sneller is, en het virtuele toetsenbord ook in portrait-mode te gebruiken is. De Nokia 500 beschikt verder over een 1 GHz vlotteprocessor, een 5-megapixelcamera, wifi- en 3G-internet.

Voor alle informatie en bediening staat het 3,2 inch touchscreen tot je beschikking. Dankzij de GPS-ontvanger en Nokia Maps gebruik je de Nokia 500 bovendien als navigatiesysteem. Voor je vermaak is een mediaspeler (met ondersteuning voor DivX/XviD) en een stero FM-radio ingebouwd. Op de 3,5 mm plug sluit je daarnaast eenvoudig een hoofdtelefoon aan, en het microSD-kaartslot maakt uitbreiding van het geheugen mogelijk. Met de meegeleverde backcovers geef je je Nokia 500 tenslotte gemakkelijk een andere look.

Wees er snel bij want Op=Op De Nokia 500 is verkrijgbaar vanaf 27 April bij alle Aldi vestigingen.

Vorig artikelKPN alweer storing mobiel internet
Volgend artikelAldi Smartphone AT-AS43D Video/review

1 REACTIE

  1. Wat een slecht toestel en wat een belabberde service bij ALDI een keer nooit weer.
    toestel gekocht voor 169,00 euro,op vakantie gegaan 4 weken en het toestel liep vast.
    Terug naar ALDI,en een nieuwe gekregen waar ook deze klacht inzat.Inmiddels was het toestel gezakt in prijs naar 99 euro en kon mijn geld niet weer krijgen,weg 169,00 eyro en moest zelf maar contact zoeken met nokia.DAT IS NU SERVICE VAN ALDI.ik zou geen mens aanraden hier electronia artikelen te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in