Foto’s van HP slate 8 windows 8 tablet

Er is online een foto verschenen van wat mogelijk de eerste Windows 8-tablet is. Het gaat om Hewlett Packards Slate 8 die gericht is op de zakelijke markt. De afbeelding toont een mockup van het apparaat en zou afkomstig zijn uit een interne presentatie in de Verenigde Staten. De Slate 8 heeft een 10.1 inch-scherm en draait Windows 8 Professional. Uit de tekst op de foto blijkt verder dat de tablet 9,2 millimeter dun is, 0,68 kg weegt en een accuduur van 8 tot 10 uur heeft.

Het aparaat met x86-processor is verder voorzien van extra programma’s ter bescherming van gegevens en er is een mogelijkheid om te werken met een stylus. HP zegt tegen website ZDnet dat het niet reageert op geruchten of speculaties.

Het is al langer bekend dat HP bezig met is met de ontwikkeling van Windows 8-tablets. CEO Meg Whitman liet weten dat de eerste ‘iPad-rivaal’ nog voor het einde van 2012 uit moet komen. De Intelmodellen zouden gebaseerd zijn op de volgende generatie Atom Clover Trail-processor van het bedrijf en komen in twee versies. De eerste zou een hybride laptop-tablet zijn en de tweede een traditionele tablet die gericht is op zakelijke gebruikers.

In onderstaande afbeelding is een foto te bekijken van de tablet met Windows 8.

Vorig artikelIkea kartonnen wegwerp camera
Volgend artikelRelease datum onthuld Call of Duty: Black Ops II

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in