De eerste Accessoires voor de Samsung Galaxy S3

Afgelopen week is de Samsung Galaxy S3 gelanceerd, Tijdens de presentatie waren alvast een aantal exclusieve accessoires te zien voor de Samsung Galaxy S3, Op 29 mei zal de Samsung Galaxy S3 in de winkels liggen. Ook verwachten wij dat er enkele accessoires worden verkocht op die datum. In onderstaande lijst beschrijven wij de functie’s van de exclusieve accessoires.

 Samsung Galaxy S3 -AllShare Cast Hub

Met de AllShare Cast Hub kun je het scherm van je Samsung Galaxy S3 delen of koppelen aan een HDTV of HD projector.  Eigenlijk kan je met deze accessoire ieder DNLA en HDMI-enabled apparaat koppelen aan je toestel, zelfs een ander Galaxy S3 toestel.  Dit apparaat is eind mei vekrijgbaar en kost ongeveer 89 Euro.

 Samsung Galaxy S3 -Draadloze oplaadkit

De meeste unieke feature van de Galaxy S3 is het draadloos opladen. Samsung is de eerste smartphone welke deze technologie uitbrengt. Het accessoire bestaat uit een inductieplaat waarop je de telefoon kan leggen, vervolgens word je accu opgeladen. dit geheel draadloos. Helaas zijn er nog geen prijzen bekent.

 Samsung Galaxy S3 -Flip Cover

Ook heeft samsung weer een flip cover ontwikkeld net zoals de Galaxy S2 en Samsung Note. Het toestel zit aan de achterkant vast met de Cover en de voorkant kan naar achter klappen. Dit product is nu al te koop voor een bedrag van 19,99 dollar. Later deze maand ook te koop in nederland

Vorig artikelTopmodel LG Optimus LTE2 aangekondigd
Volgend artikelgebruik Draw Something gaat achteruit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in