Eerste Screenshots en informatie over Fifa 13

De producent van Fifa 13 heeft tijdens een showcase in London enkele screenshots en details van de nieuwe voetbal game Fifa 13 gedeeld. Ook zijn er 5 grote verbeteringen aanwezig ten opzichte van het vorige deel. Enkele verbeterpunten zijn in onderstaande lijst te bekijken:

First Touch Control: het balspel moet in deze versie een veel meer realistisch gevoel geven. Een bal wordt niet meer zomaar aangenomen door een speler en dit hangt allemaal af van de snelheid, de hoogte en de technische vaardigheden van de speler. Dus het gaat steeds meer lijken op een echt voetbal spel met verschil tussen de spelers. Wat op dit moment nog minimaal aanwezig is.

Player Impact: Er zijn geen vervelende/vreemde gebeurtenissen op het veld, dat spelers constant over elkaar vallen en er uren over doen om op te staan. De impact waardes zijn gegeven aan heup en bovenlichaam.

Complete Dribble: In FIFA 12 kun je gewoon met een dribbel een andere kant op lopen en dan dribbel je netjes die kant op, maar in FIFA 13 is dit niet meer mogelijk. Een echte verbetering kan je dit niet noemen.

Tactical Free Kicks: Ook is er een nieuw verbeterd systeem voor de vrije trappen. Nu kunnen er drie spelers klaar staan bij de bal voor faake shots, en om de tegenstander om de tuin te leiden. Door nep schots en doorloopjes naar het goal.

Wat opvalt is dat in Fifa 13 alles een veel meer realistisch gevoel heeft en veel meer op het echte voetbal spel lijkt. Dit is goed nieuw maar ook weer niet. Het besturen en bedienen van de bal word een stuk moeilijker. In onderstaande afbeeldingen zijn alvast enkele screenshots te bekijken van fifa13:

 

Vorig artikelNieuwe Need For Speed komt dit jaar nog uit
Volgend artikelGalaxy Note met Android 4.0 ICS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in