Duitse audio-fabrikant pakt primeur

De heren van het Duitse Teufel zijn al een tijd goed bezig en dat bleef ook bij het grote publiek niet onopgemerkt.

Zo staan zij bekend om hun dure, maar tevens kwaliteitsrijke audioproducten. Dat werd over het algemeen gezien als een groot voordeel, want wie wat koopt bij Teufel, weet dat het ook daadwerkelijk goed is. Een veelgehoord nadeel daarentegen was het selecte aanbod, zo boden zij nagenoeg enkel home cinema producten aan. Dit werd door velen, terecht, bekritiseerd. De kwaliteit van deze speakers zou namelijk in veel producten gebruikt kunnen worden.

Gelukkig zijn zij inmiddels overstag, zo hanteren zij inmiddels een andere strategie waarbij er gekeken wordt naar wensen en behoeften van consumenten. Het eerste resultaat van deze strategie kwam ten goede aan Apple. Zo introduceerden zij de iTeufel Air, een audiostreaming speaker dat contact kon maken met nagenoeg alle Apple apparaten, namelijk de iPod Touch, iPhone, iPad en Mac(Book). Deze werd erg goed ontvangen door Apple gebruikers en dit smaakte naar meer voor Teufel.

De volgende stap was eenzelfde product, maar dan voor Google’s mobiele besturingssysteem Android. Voor apparaten die draaien op dit systeem was er nog geen audiostreaming speaker beschikbaar, zo pakt Teufel dus ook nog eens de primeur voor eerste aanbieder van een Android audiostreaming speaker. Deze speaker is pas een week op de markt, maar de eerste positieve berichten verschijnen al op het internet. Zo is men sowieso blij dat er ook aan de Android-gebruikers gedacht wordt, in plaats van altijd maar Apple. Vooral over de kwaliteit wordt positief geschreven, zo valt veel te lezen dat de kwaliteit zelfs in de buurt komt van een 2.1 home cinema set.

Tevens is hij erg makkelijk in gebruik, na het installeren van een applicatie maakt de telefoon contact met de speaker en is het enkel klikken en afspelen!

Vorig artikelWeinig vertrouwen in Facebook beurs hard onderuit
Volgend artikelYouTube is vandaag 7 jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in