Samsung Galaxy Mini S 5570 voor 99,99 bij de Aldi

Aldi is de laatste tijd erg goed bezig met het aanbieden van elektronica producten. Ook dit keer hebben wij weer een mooie aanbieding voor jullie. Het gaat dit keer om een Samsung Galaxy Mini S5570 welke voor een bedrag van 99,99 euro vekrijgbaar is bij alle Aldi Vestigingen.

De Samsung S5570 Smartphone beschikt over een aantal goede specificatie’s. De Aldi smartphone draait op een Android 2.2 versie. Ook beschikt de Smartphone over een 3-megapixel camera. De smartphone is een goede keus voor een budget klasse verwacht er geen high-end resultaten van op gebied van apps en gaming. Maar voor een beginnende android gebruikers is de Smartphone niet slecht.

Specificatie’s: S5570

– simlockvrij
– compacte smartphone met eigentijdse uitstraling
– Android 2.2 (Froyo)
– razendsnelle internetverbindingen (Wi-Fi of HSDPA 7.2)
– keuze uit duizenden apps via de Android market
– Google Maps™-navigatie
– Swype (1.5x snellere tekstinvoer)
– slank design: 12.1 mm
– social hub
– 3-megapixel camera
– MicroSD-geheugenkaart (max 32 GB)

Video: Samsung Galaxy Mini S5570

Afbeelding:

 

Vorig artikelDatabase met inloggegevens AZ.nl gestolen
Volgend artikelHTC Android 4.0 ICS Updateschema

2 REACTIES

  1. 99 van de 100x is alles conform advertentie bij de Aldi leverbaar! Ik heb in 20 jaar tijd maar hooguit 2x meegemaakt dat het niet aan de filiaal de spullen niet heeft gekregen, je moet natuurlijk voor openingstijd voor de deur staan, dat is de beste “niet misgrijpen” garantie bij de Aldi en Lidl ;-). De samsung mini’s waren in Amsterdam en Apeldoorn gewoon leverbaar (y).

  2. Nu de levering naar de Aldi filialen nog.Er schijnen onderweg nogal veel uit de vrachtwagen te vallen.want er is nooit wat gelevert.Gisteren geprobeerd om een Medion tablet te kopen,maar er waren er bij al onze 5 Aldi’s niet 1 geleverd.De voorraad was al weken uitverkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in