Samsung Lanceert Galaxy S WiFi 4.2 medispeler

Samsung heeft vandaag de Galaxy S Wifi 4.2 gelanceerd. Dit apparaat is een draagbare mediaspeler welke kan worden gebruikt voor muziek, gamen en uiteraard apps installeren. De Galaxy S Wifi 4.2 draait uiteraard op een Android 2.3 scherm en heeft een resolutie van 4,2 inch.

Met de Galaxy S WiFi 4.2 richt Samsung zich op het jongere publiek, het apparaat wordt gepresenteerd als de ultieme portable mediaspeler. Samsung levert standaard EA-games als FIFA 12 en Need for Speed: Hot Persuit mee. Dankzij de gyroscoop-sensor worden bewegingen gebruikt voor de besturing van de games.

Het scherm toont beelden in een resolutie van 480 x 800 pixels. Video’s, foto’s, muziek en applicaties kunnen worden bewaard op een micro-SD kaart tot 32 GB. De Galaxy S WiFi 4.2 heeft daarnaast de beschikking over 8 GB intern geheugen. De mediaspeler wordt aangestuurd door een 1 GHz. processor en draait op Android 2.3, waardoor het mogelijk is om via de Google Play-winkel applicaties te downloaden.

De Samsung Galaxy s wifi mediplayer is per direct te koop in diverse winkels. De prijs van de Samsung Galaxy S wifi 4.2 is 170 euro

 

Vorig artikelNieuwe Vacature bij Apple als Pizzabakker
Volgend artikelMicrosoft Office voor Android vanaf november vekrijgbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in