Computex: Nieuwe Acer Aspire 7600U en 5600U All-In-One pc met Windows 8

Zoals de meeste misschien wel weten is vandaag de Computex begonnen een zeer grote computer beurs waarin een aantal nieuwe producten worden onthult. Uiteraard zullen wij deze week de meest nieuwe producten beschrijven.

Op de beurs was Acer ook aanwezig met meer informatie over nieuwe systemen, Het bedrijf kondigt een de nieuwe U-Serie aan, de U-serie is een all-in-one serie waarbij het touchscreen aan boord  64 aanrakingen tegelijkertijd kan registreren, deze zijn leverbaar in 23- en 27-inch.

De 27- inch versie krijgt als naam de Aspire 7600U en is bedoeld voor gebruik met meerdere personen tegelijk, helaas is er nog geen informatie bekend over de schermresolutie wel zegt Acer dat het gaat om een Full HD scherm.  Het toegepaste paneel zou goed zijn voor kijkhoeken tussen 0 tot 90 graden en is eenvoudig af te stellen dankzij de standaard.Het systeem is zo’n 35 mm dik en komt met een ingebouwde Blu-ray drive, Dolby Home Theater surround geluid, viermaal USB2.0, audioconnectors en een SD-kaartslot.

Ook is er nog een klein formaat namelijk de 23-inch deze heeft de naam: Acer Aspire 5600U, deze computer is meer gebruikt voor eenpersoonsgebruik. Het scherm kan 30 tot 85 graden gekantel.

De Aspire 7600U zal dan beginnen bij $1599 USD, terwijl de 5600U een vanafprijs van $$999 zal krijgen.

Afbeeldingen:

 

 

 

 

 

 

Vorig artikelHoe sterk is Gorilla Glass 2?
Volgend artikelComputex: MSI S20 Hybrid Tablet met Windows 8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in