Facebook Enable Dislike Button is nep en is voor criminele doeleinden bedoeld (hoax)

Let op voor de melding “Enable Dislike Button” welke je waarschijnlijk in Facebook  ziet verschijnen, dit is namelijk nep, Als je op de link klikt en deze activeert komt het op je tijdlijn en krijgen je vrienden ook deze melding.

De app is namelijk gemaakt om te zorgen dat jouw accountgegevens door worden gegeven, en eventueel gebruikt kunnen worden door criminelen. Ook komt er onnodig software mee. Laat het bericht aan iedereen zien en waarschuw iedereen door op onderstaande Like button te klikken:

De oplossing is makkelijk als je het al heb geïnstalleerd, verwijder zo snel mogelijk de toegang van de app daarna is het verstandig om je wachtwoord te veranderen. Dus niet installeren en stuur dit bericht door naar je vrienden via facebook en twitter. 

 

Vorig artikelBekijk de Apple Keynote WWDC 2012 nu online
Volgend artikelGoogle gaat een iPad concurent uitbrengen

2 REACTIES

  1. Kort nadat ik deze dislike button heb geinstalleerd kreeg ik een melding dat iemand op een onbekende plek zich heeft proberen aan te melden op mijn account. Ik kon zelfs even kijken waar dat dan precies dus daar werd ik wel even nieuwsgierig naar. Dus ik klikte erop, bleek het dat iemand uit Japan heeft proberen in te loggen op mijn account. Bizar! Gelukkig is er verder niks gebeurd, ik moest wel even mijn wachtwoord opnieuw instellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in