Foto’s van nieuwe Blackberry 10

Het is al enkele maanden bekend dat RIM bezig is met nieuwe Blackberry Smartphone’s, en ook een nieuw besturingssystemen met de naam Blackberry 10. Het bedrijf hoopt hiermee snel uit de rode cijfers te komen. De foto’s zijn gepubliceerd via de site Crackberry.

Crackberry mocht verder gebruik maken van een Dev Alpha smartphone van RIM, met daarop geïnstalleerd een zeer vroege versie van Blackberry 10, Zoals je op de foto kan zien is het een geheel nieuwe interface wat meer op Android en iOS lijkt.

Ook gaat RIM zich steeds minder focussen op de fysieke keyboard welke vooral bij de huidige blackberry’s zijn gebruikt. Bij de nieuwe generatie blackberry’s zal het toetsenbord niet meer gebruikt worden en zal RIM verder gaan met touchscreen. Verder is op de foto’s te zien dat bijna alle sociale netwerken zijn samengevoegd, zo is te zien dat Gmail, BB messenger, Twitter, Facebook, telefoontjes, SMS en email allemaal in 1 inbox zit, ook is de functie delen van foto’s erg makkelijk gemaakt.

RIM zal waarschijnlijk Blackberry 10 dit jaar nog uitbrengen, de vraag is alleen gaat Blackberry 10 RIM uit de rode cijfers helpen?

 

Vorig artikelNieuwe Lenovo Ideapad Ultrabook serie voor Nederlandse markt
Volgend artikelGaat Nederland vanavond winnen? vul de poll in

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in