Counter Strike: Global Offensive krijgt eindelijk een release datum.

Het langverwachte spel uit de Counter Strike familie heeft toch eindelijk een release datum gekregen. Het spel is in 2011 aangekondigd en heeft al voor veel commotie gezorgd. Er werd zeer geheimzinnig gedaan over de game en daardoor kwam er ook weinig informatie vrij over deze titel. Veel media waren dan ook zeer benieuwd wat voor juweel Valve aan het maken was.

Nu de beta in volle gang is blijkt dat het een goede en volwaardige opvolger gaat worden voor Counter Strike: Source en Counter Strike 1.6. Dit waren beide toch bij uitstek dé shooter games voor op de pc. Het doel van Valve is dan ook om de scene in beide spellen samen te brengen en een goede FPS shooter af te leveren  voor de E-sport wereld.

Counter Strike: Global Offensive zal het schappelijke prijsje van €15 gaan dragen, is enkel online verkrijgbaar als download en komt uit op de volgende platformen: Microsoft Windows, Mac OS X, Xbox 360 via the Xbox Live Arcade en op de  PlayStation 3 via PlayStation Network. De release voor alle platformen staat gepland voor 21 augustus 2012.

Vorig artikelHardwarefout HTC one X kan voor een wifi probleem zorgen.
Volgend artikelTwee nieuwe Surface tablets Microsoft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in