‘Apple iWatch wordt verkocht voor 400 dollar’

Over de eerste wearable van Apple gaan al langere tijden geruchten. De nieuwe iWatch van Apple wordt verwacht op 9 september, en zal aangekondigd worden in combinatie met de nieuwe iPhone 6. Apple heeft inmiddels de pers al uitgenodigd voor een evenement op 9 september. 

iWatch-Apple-concept

Tot nu toe was de prijs van de nieuwe iWatch nog onduidelijk, maar volgens Re/Code zal Apple en prijs hanteren van 400 dollar voor de iWatch. Volgens Re/Code is het 400 dollar model het high-end model met high-end specificaties, vind je 400 dollar te duur voor een smartwatch? dan komen er ook nog goedkopere modellen op de markt. Apple heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

De kans is aanwezig dat Apple zelf de prijs van de iWatch heeft uitgelekt, om zo te kijken wat de consumenten van de prijs vinden. Ook melden er momenteel  verschillende bronnen dat de iWatch niet eerder als begin 2015 verkocht zal worden.

Geruchten over de iWatch

Al langere tijden gaan er geruchten rond over de iWatch  van Apple. Volgens de laatste geruchten komt Apple met meerdere smartwatches waaronder een volledige smartwatch de duurste zal zijn en een fitnessband in het goedkopere segment zal gaan vallen. De iWatch krijgt ook een integratie met verschillende Apple diensten waaronder; HomeKit en HealthKit.

Vorig artikeliPhone 6 komt in drietal kleuren op de markt
Volgend artikelOok Xiaomi overweegt saffierglas in smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in