Wat is Technieuws?

Technieuws.com is een website met de laatste nieuwtjes over computer nieuws, IT nieuws, Android nieuws, Apple nieuws en nog veel meer!. Via ons blijf je altijd op de hoogte van de leukste, nieuwste en handigste nieuwtjes over computers, smartphones, laptops, tablets en meer. Ook hebben wij een actief forum waar je al je vragen kan stellen over diverse onderwerpen.

Technieuws is opgericht in maart 2012, in een zeer korte tijd hebben wij een flinke stijging gezien in het aantal bezoekers. Technieuws.com is een Nederlandstalige website op gebied van technologie, met dagelijks technieuws uit zowel binnen- als buitenland.

Wie is Technieuws?


Technieuws.com is een initiatief van Jeffrey en wordt onderhouden door een aantal techliefhebbers, wij schrijven over nieuwe apparaten, eigenlijk alles wat met technologie te maken heeft. Auteurs zijn onder andere Jeffrey.

Review Verzoeken

Mocht je graag met ons contact willen opnemen over bijvoorbeeld advertentie’s, reviews of heb je gewoon een algemene vraag? dan kan je het beste onze contact pagina bezoeken. Technieuws is onderdeel van het Technieuws netwerk, onze website’s hebben als doel om de gebruiker te informeren.

Technieuws Netwerk:

Technieuws.com is een onderdeel van het Technieuws Netwerk. De volgende websites zijn onderdeel van het Technieuws netwerk:

  • Windowsidee.nl: Website over Windows met vele downloads, tips en nieuwsberichten over Windows.
  • Androididee.nl: Website over Android met tips, nieuwsberichten en handige handleidingen.

Adverteren

Adverteren op Technieuws.com behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hierbij gaat onze voorkeur sterk uit naar tech-gerelateerde advertenties die onze doelgroep aanspreken. Wij zijn dan ook van mening dat een advertentie een stukje toegevoegde waarde moet kunnen bieden en niet alleen als hinderlijk dient te worden ervaren.

12003 POSTS180 REACTIES
46 POSTS0 REACTIES
34 POSTS0 REACTIES
2 POSTS0 REACTIES

Trending nieuws

Reviews

OnePlus 6T Review: Een verbetering op het eerdere succes

0
OnePlus heeft dit jaar de opvolger van de OnePlus 6 uitgebracht. De nieuwe OnePlus 6T is de opvolger welke beschikt over een aantal verbetering....