Huawei Mate S: High-end smartphone

Huawei heeft een nieuwe high-end smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Huawei Mate S smartphone welke de beschikking heeft over een 5,5-inch scherm. De premium variant van de smartphone krijgt een scherm met force touch. 

Huawei-Mate-S

Door gebruik van de force touch-technologie kan de telefoon merken hoe hard de gebruiker op het scherm drukt. Hierdoor zijn er een tal van extra mogelijkheden met de besturing mogelijk. Het is onduidelijk wanneer de force touch-versie van de Mate S precies verschijnt, aangezien eerst het model zal verschijnen zonder force touch.

Een uitvoering in het zilver en grijs met 32 GB opslag zal 649 euro kosten. Roze en gouden versies krijgen 64 GB opslag en een prijs van 699 euro. Hoeveel duurder de force touch-versie wordt is niet bekend. De smartphone heeft veel weg van zijn voorganger, dat is ook te zien aan het uiterlijk, de smartphone beschikt over een behuizing van metaal en beschikt aan de achterzijde over een vingerafdrukscanner.

De Huawei G8 valt met haar 5,5 inch grote beeldscherm in het zogenaamde ‘phablet segement’. Het beeldscherm heeft een Full HD resolutie. Wel heeft de smartphone enorm veel weg van de P8 smartphone, waardoor het niet er een nieuw concept is qua uiterlijk. Onder de motorkap van de Huawei G8 draait de Qualcomm Snapdragon 615 processor, een 64-bit octa-core processor bestaande uit een 1,5 en en 1,2 GHz quad-core processor.

Vorig artikelGigaset komt met eerste smartphones
Volgend artikelTomTom komt met nieuw sporthorloge inclusief muziekspeler

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in