Xiaomi Mi 4C smartphone officieel

Xiaomi heeft vandaag de Xiaomi Mi 4C smartphone officieel aangekondigd. De nieuwe Xiaomi Mi 4C richt zich op de high-end markt en beschikt over behoorlijke specificaties, de smartphone wordt verkocht voor een aantrekkelijk prijskaartje. 

Xiaomi-Mi-4C

De Mi 4C beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, intern is er een Qualcomm Snapdragon 808 hexa core SoC te vinden in combinatie met 2 of 3GB aan RAM. Intern is er tevens 16GB of 32GB te vinden in de smartphone.

Verder beschikt de smartphone aan de voorzijde over een 5 megapixel camera terwijl er aan de achterzijde een 13-megapixel exemplaar is te vinden welke snel moet scherpstellen.

Het meest interessant aan de smartphone is toch wel de prijs. Het ‘instapmodel’ met 2 GB RAM en 16 GB opslaggeheugen kent een prijskaartje van omgerekend 180 euro terwijl het luxere model met 3 GB RAM en 32 GB opslaggeheugen voor omgerekend 208 euro wordt verkocht, daarmee is de Xiaomi Mi 4C een zeer voordelige keus. Het toestel is vooralsnog alleen in China te koop, maar via een import blijft de prijs nog steeds laag gezien de specificaties van het toestel.

Vorig artikelRenders Microsoft Lumia 550 smartphone opgedoken
Volgend artikelSteeds meer Nederlanders willen tv abonnement opzeggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in