Black Friday bij Everbuying: 20% korting op alles

Everbying.net is een grote speler op gebied van consumenten elektronica, via de Chinese webwinkel is het mogelijk om voor een zeer scherp bedrag bepaalde producten te bestellen. Het assortiment is groot, denk hierbij aan bijvoorbeeld tablets, smartphones, smartwatches en nog veel meer. Vanaf 24 november is er weer een actie bij Everbuying betreft Black Friday. 

Black Friday

De Black Friday Bonanza actie, voor Everbuying een van de grootste acties deze maand. Tijdens deze actie zijn er veel artikelen in de aanbieding, daarnaast is er meer. Everbuying heeft verschillende deel&win acties, 20 procent coupon codes en redeem points. Hiermee zijn er naast de standaard korting nog vele acties op verschillende producten, zoals Everbuying aangeeft ook op de Dream Producten.

Met de winactie waarmee je eenvoudig de pagina moet delen op Facebook is het mogelijk om een aantal producten te winnen, als eerste prijs is de nieuwe Meizu Metal te vinden, een smartphone welke beschikt over high-end specificaties. Deze prijs wordt drie keer vergeven, daarnaast zijn er ook 30 winnaars welke kans maken op 500 EB point, de derde prijs is kans op 100 points, dit is van toepassing op vijftig winnaars.

20 Procent korting op alles

Vanaf 24 november 09:00 UTC tot 26 november 08:59 UTC is er op het gehele aanbod een korting van 20%, dit is mogelijk met de kortingscode: Black20

Aanbieding

Vanaf 26 november 09:00 UTC tot 29 november 09:00 UTC zijn er ook vele producten in de aanbieding, zoals Everbuying aangeeft gaat het hierbij om; Dream Products. Zeker gezien de prijs zijn er zeer interessante aanbiedingen te vinden. Het volledige aanbod kan je vinden op de website van everbuying.

Er zijn verschillende smartphones in de aanbieding, waaronder bijvoorbeeld de VkWorld VK700 smartphone welke wordt verkocht voor een bedrag van 85,89 dollar, normaal gesproken wordt deze smartphone verkocht voor 129,08 dollar. Ook de Xiaomi Mi4 wordt verkocht voor een interessant bedrag, de smartphone is te bestellen tijdens de actie voor een bedrag van 214,99 dollar, normaal gesproken wordt de smartphone verkocht voor 340,33 dollar.

Naast smartphones is er meer, ook smartwatches, tablets, actiecams en overige accessoires en tech producten zijn stevig in de aanbieding. Alle producten gaan wanneer deze uitverkocht zijn weer naar de oorspronkelijke verkoop waarde, wees er dus snel bij.

Redeem Points

Met de Redeem Points van  Gearbest is het mogelijk om tegen een lichte meerprijs een product te bestellen. Met de Redeem Points is het onder andere mogelijk om bijvoorbeeld de Doogee X5 te bestellen, hiervoor heb je 300 punten nodig in combinatie met 72,99 dollar. Daarnaast zijn er ook enkele smartwatches, drones en overige accessoires te vinden. Het volledige aanbod vind je op de website van everbuying.

 

Vorig artikelGoogle Doodle: Lucy de Australopithecus
Volgend artikelWindows 10 verwijdert ongevraagd apps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in